مطالب

اثر رکود بازارهای دیگر بر بازار ارز


معامله‌گران ۳ کف مهم در قیمت دلار هرات مشخص کردند که در روز یکشنبه یکی از آن‌ها از دست رفت.
اثر رکود بازارهای دیگر بر بازار ارز

معامله‌گران ۳ کف مهم در قیمت دلار هرات مشخص کردند که در روز یکشنبه یکی از آن‌ها از دست رفت.

سه کف مهم دلار هرات 

به عقیده آن‌ها سه کف مهم قیمت دلار هرات ۵۰ هزار و ۳۰۰ تومان، کف ۵۰ هزار تومان و ۴۹ هزار و ۸۰۰ تومان است. قیمت دلار هرات در روز یکشنبه ۵۰ هزار و ۴۹۰ تومان شروع به کار کرد و از ساعت ۱۲ به بعد با کاهش درهم پایین آمد. قیمت دلار هرات حمایت مهم ۵۰ هزار و ۳۰۰ تومان را از دست داد و در نهایت در ۵۰ هزار و ۱۰۰ تومان بسته شد. قیمت درهم امارات در ۱۳ هزار و ۸۹۰ تومان آغاز به کار کرد و با کاهش به ۱۳ هزار و ۸۴۰ تومان رسید. 

قیمت سکه در ۲۸ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان بازگشایی کرد و و با کاهش تا ۲۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان هم پایین رفت اما از این ناحیه حمایت شد و ۵۰ هزار تومان بالا آمد. قیمت طلای آبشده هم در نیمه دوم بازار با کاهش بالاخره از ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان پایین‌تر آمد.

خبر مهم جنگی در بازار 

دو موضوع در بازار یکشنبه مورد توجه معامله‌گران بود. یک اینکه در معاملات عصر یک خبر در مورد جنگ غزه رسید که مهم تلقی می‌شد. برخی رسانه‌ها خبر دادند انصارالله یمن کشتی اسرائیلی را با ۲۲ سرنشین در اختیار گرفته است. در مقابل ارتش اسرائیل یمن را به حمله نظامی تهدید کرد. با اینکه اخبار جنگ در این روزها به حاشیه رفته به عقیده معامله‌گران هر تحرک جدید در جنگ می‌تواند در بازار تاثیرگذار باشد.

موضوع دومی که در بازار معامله‌گران به بحث پرداختند این موضوع بود که بازار برخی کالاها با اینکه راکد هست اما در حال افزایش قیمت هستند. از نظر آن‌ها دولت و بازارساز فقط در قیمت دلار کنترل انجام می‌دهد و بازارهای دیگر رو به افزایش هستند که می‌تواند در بلندمدت بر بازار ارز تاثیرگذار باشد. 

یک پیش بینی از قیمت انس طلای جهانی در بازار دست به دست می‌شد که در آن گفته شده با توجه به اینکه صندوق اسپایدر هفته قبل خریدار بوده احتمال افزایش بیشتر است. اگر قیمت انس طلا برمدار افزایش باشد با توجه به شل بودن بازار دلار می‌توانیم شاهد جدایی دوباره بازار ارز از طلا و سکه باشیم.

اشباع فروش بازار

به عقیده معامله‌گران فنی در قیمت‌های پایین اشباع فروش شکل گرفته و قیمت بدون تزریق می‌تواند به بالا برگردد. از نظر آن‌ها عدد تعادلی در قیمت دلار ۵۰ هزار و ۴۸۰ تومان هست که اگر به بالای آن برود می‌تواند به سمت مقاومت ۵۰ هزار و ۶۰۰ تا ۸۰۰ تومان حرکت کند اما در غیر این صورت بازار همچنان می‌تواند کف مهم بعدی دلار یعنی ۵۰ هزار تومان را از دست بدهد. 

نکته بازار ارز دوباره روند مخالف بازار رسمی با آزاد بود. در روز یکشنبه با اینکه بازار ارز آزاد بر مدار نزول بود قیمت دلار و یوروی مرکز مبادله افزایشی شدند. قیمت دلار مرکز مبادله با افزایش ۱۰۰ تومانی به ۴۱ هزار و ۶۰۰ تومان رسید و قیمت یورو هم در این دو روز هر روز ۲۰۰ تومان افزایش داشته و در روز یکشنبه در ۴۵ هزار و ۴۰۰ تومان در معامله بود./اکوایران



منبع

اشتراک گذاری:

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید