مطالب

ریزش شاخص بورس در اولین روز کاری هفته


امروز نمادهای فولاد، فملی، شپنا و شبندر نمادهای قرمزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در افت شاخص کل بورس داشتند.
ریزش شاخص بورس در اولین روز کاری هفته

در معاملات امروز شنبه ۲۴ شهریور ماه ۱۴۰۳، شاخص کل بورس تهران ۹ هزار و ۴۲ واحد نسبت به روز کاری گذشته پایین‌تر ایستاد و به سطح ۲ میلیون و ۷۵ هزار و ۵۴۹ واحد رسید.

شاخص کل هم‌وزن بورس نیز با رشد ۳ هزار و ۵۱ واحدی در رقم ۶۷۶ هزار و ۶۱۰ واحدی ایستاد. 

شاخص کل فرابورس ۸۱ واحد رشد کرد به رقم ۲۱ هزار و ۵۹۰ واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با افزایش ۹۰۹ واحد به سطح ۱۱۷ هزار و ۳۸۳ واحد رسید. 

بزرگان سبز و قرمز بورس و فرابورس

امروز نمادهای فولاد، فملی، شپنا و شبندر نمادهای قرمزپوش بورس بودند که بیشترین اثر را در افت شاخص کل بورس داشتند. در سوی دیگر نمادهای رمپنا، اخابر و همراه نمادهای قرمزپوشی بودند که بیشترین اثر منفی را بر شاخص داشتند.

در فرابورس نیز نمادهای وسپهر، خاور و انتخاب بیشترین اثر افزایشی را بر شاخص کل داشتند و نمادهای آریا، شاوان و کوثر بیشترین اثر کاهنده را بر شاخص داشتند. 



منبع

اشتراک گذاری:

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید